Najnowsza edycja Restaurant Week jest promowana pod hasłem „Food News Good News”. Rozpoczęła się 13 marca, ale potrwa jeszcze do 24 kwietnia. Festiwal odbywa się w największych regionach w Polsce, w tym w Warszawie, Łodzi, Lublinie, Rzeszowie, Krakowie, na Śląsku, we Wrocławiu, w Poznaniu, Trójmieście, Szczecinie, Bydgoszczy, Białymstoku oraz na Warmii i Mazurach.
W Rzeszowie, w tym roku, bierze udział aż 13 lokalnych restauracji. Są to: Wina Dajcie, Radość, Okovita, The Garden Grille & Bar, Molto, Hokus 2.0, Kulisy – Hotel Falcon, Umami, Zielony Kompleks Dwór Ostoya, Ikeda Sushi, Hindi, Zori Sushi oraz dwie restauracje w regionie rzeszowskim; Blue Diamond w Trzebownisku i Bistro Pełne Radości w Tajęcinie.
Na gości festiwalu czekają także prezenty m.in. specjalne, festiwalowe drinki dla dorosłych. Natomiast ceny trzydaniowego doświadczenia (przystawka, danie główne, deser) zaczynają się już od 69,99zł.
Rezerwacje miejsc są możliwe na stronie RestaurantWeek.pl.
Komentarze